Var dig själv
04 jan 2017 / Tema:
Med Hemen & Irena

#9 Var dig själv – Sant eller falskt?

I första avsnittet på det nya året inleder vi temat ”Var dig själv”. Vi börjar med att lägga en grund och bollar om det verkligen är ett bra tips att ge.

Citat

”Människan är komplex. Människan är en blandning av goda föresatser och källarplan som är lite mer dystra och mörka. För mig handlar politik, demokrati och ideologi om att vädja till människans bättre sidor – att ge dem utrymme, att få dem att växa – väl medveten om den destruktivitet som finns hos alla människor och som vi ska försöka att begränsa så mycket som det går från att få större spelrum.”Fredrik Reinfeldt, f d statsminister

”I began to realize that, although I did need to change some areas of my life, who I am will never change.”Joyce Meyer, bibellärare och predikant

Intressanta fakta

Visste du att 99,9% av vårt DNA är identiskt bland alla människor. Det innebär att var och en av oss bara har 0,1% unikt DNA. När vi utifrån detta är så passa lika alla andra så blir det ännu viktigare av vi låter dessa 0,1 procenten där vi är unika får utlopp i våra liv och utrymme att blomstra.

Bibelord som tas upp

  • Psaltaren 139:14
  • Romarbrevet 12:2

Fler sätt att lyssna

Stöd oss och hjälp fler att upptäcka Bibeln

Om du blir välsignad av Bibelpodden och vill att fler ska upptäcka Bibelns budskap så skulle det betyda så mycket om du ville överväga att bli en månadsgivare. Gå in och läs mer här!

Få ett meddelande så fort vi släpper nytt

Bibelpodden
Bibelpodden
#9 Var dig själv - Sant eller falskt?
/