Bonusavsnitt

Bibelpodden

Bonusavsnitt #5 – En statusuppdatering

Vi har tagit några veckors paus för att söka Gud och fundera över Bibelpodden framåt och har nu landat i ett beslut. Framtiden ser väldigt spännande ut, men innan vi går ut offentligt ville vi låta dig som givare få ta del av detta.

Gå till avsnittet
Guds nåd

Bonusavsnitt #4 – Fördömelsevaccin

En del bibelställen har traditionellt tolkats på ett sätt som motsäger budskapet om Guds nåd. Detta kan skapa osäkerhet och leda till fördömelse. Vi reder ut vad dessa egentligen handlar om och visar att de faktiskt bekräftar snarare än motsäger.

Gå till avsnittet
Jesus

Bonusavsnitt #3 – Jesus i Gamla Testamentet

Vi samtalar om Jesus i Gamla Testamentet, inte bara i form av profetior utan vi tittar på några tillfällen då Jesus faktiskt uppenbarade sig personligen redan innan han föddes som människa.

Gå till avsnittet
Ursprung

Bonusavsnitt #2 – Reflektioner kring temat Ursprung

Vi har precis avslutat temat Ursprung och det har blivit dags för ett nytt bonusavsnitt till dig som är månadsgivare. I avsnittet reflekterar vi vidare kring temat och du får också höra ytterligare en story med vad Bibelpodden betytt.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

Bonusavsnitt #1 – Vårt allra första

Det här är vårt första bonusavsnitt för dig som är månadsgivare. Med det här avsnittet vill vi säga ett STORT TACK för din gåva och berätta lite hur Gud har använt Bibelpodden på olika sätt i människors liv. Du får också höra några korta sista tankar kring temat Förlåt som vi nu haft i sex veckor.

Gå till avsnittet