Fristående avsnitt

Bibelpodden

#84 Bibelpodden byter kanal och namn

Efter några veckors paus har vi nu landat i ett beslut. Bibelpodden kommer att byta kanal och namn till VOIS-podden. I det här avsnittet berättar vi vad förändringen innebär, hur du kan fortsätta lyssna och varför vi tagit det beslutet.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

Bonusavsnitt #5 – En statusuppdatering

Vi har tagit några veckors paus för att söka Gud och fundera över Bibelpodden framåt och har nu landat i ett beslut. Framtiden ser väldigt spännande ut, men innan vi går ut offentligt ville vi låta dig som givare få ta del av detta.

Gå till avsnittet
Jesus

#66 Lyssnarna har sagt sitt, plus lite nyheter

I veckan gick vi ut på sociala medier för att be om er hjälp att ta ett beslut för upplägget i Bibelpodden framöver. I det här avsnittet får du höra om resultatet plus lite nyheter som vi också vill dela med oss av.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

#57 Om tacksamhet, förnöjsamhet och framtiden för Bibelpodden

Vi pratar om två ord som kan få – inte bara det här året – utan hela ens liv att bli så mycket lyckligare; Tacksamhet och förnöjsamhet.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

Bonusavsnitt #1 – Vårt allra första

Det här är vårt första bonusavsnitt för dig som är månadsgivare. Med det här avsnittet vill vi säga ett STORT TACK för din gåva och berätta lite hur Gud har använt Bibelpodden på olika sätt i människors liv. Du får också höra några korta sista tankar kring temat Förlåt som vi nu haft i sex veckor.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

#23 Har Jesus ens funnits?

Har Jesus ens funnits? I det här avsnittet tar vi oss an bevisen för att Jesus faktiskt är en historisk person och har funnits på riktigt.

Gå till avsnittet
Bibelpodden

#19 ”Kan själv!”

Bra självförtroende med en jag-kan-själv-attityd är ofta bra. Men vad händer när vi tar med oss den mentaliteten in i gudsrelationen?

Gå till avsnittet
Bibelpodden

#12 Vad är det jag tror egentligen?

Om någon gav dig 10 minuter av sitt liv och frågade dig om vad du som kristen egentligen tror, vad hade du då svarat? Här samtalar vi om vad det kristna budskapet går ut på.

Gå till avsnittet